#"filistin

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Will & Grace 9. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:15

Will & Grace 9. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

Will & Grace 9. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Nisan Perşembe Günü NBC'de Will & Grace 9x16 Promo/Preview It's A Family Affair (Season Finale) Will & Grace Season 9 Episode 16 Promo Will & Grace Sea..

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi? 02:00

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi?

Peki Yüce Allah'ın yaşayacaklarımızı bilmesi ve yazması bizi bunları yaşamaya mahkûm eder mi? Elbette hayır. Yüce Allah yaşayacağımızı vakti gelmeden evvel bildiği için yazmıştır. O zaman ikinci bir soru daha soralım. Pe..

  • ANKA tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Yarış The Big Year Film İzle 1:40:02

Büyük Yarış The Big Year Film İzle

Birbirine rakip olan üç farklı adam, Kuzey Amerika'nın en az rastlanan, nadir kuşlarını gözlemledikleri bir kuş-izleme yarışına katılırlar. Ama doğada karşılaştıkları her güçlük aslında günlük hayatlarından birer yansı..

  • Tv Series tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alex'e Bir Övgü de Ada'dan ! 01:23

Alex'e Bir Övgü de Ada'dan !

Manchester City'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda taraftarlardan gelen soruları cevaplayan orta saha oyuncusu Fernando, Karşılıklı oynaması en zor oyuncu kimdi? sorusunun cevap olarak Alex'in adın..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Timeless 2. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:14

Timeless 2. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Timeless 2. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Nisan Pazar Günü NBC'de Timeless 2x04 Promo #3/Preview The Salem Witch Hunt Timeless Season 2 Episode 4 Promo #3 Timeless 2x04 Promo #3 The Salem Witch Hun..

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Good Girls 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:31

Good Girls 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Good Girls 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Nisan Pazartesi Günü NBC'de Good Girls 1x07 Promo/Preview Special Sauce Good Girls Season 1 Episode 7 Promo Good Girls 1x07 Promo Special Sauce (HD) » ..

The Crossing 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:59

The Crossing 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Crossing 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Nisan Pazartesi Günü ABC'de The Crossing 1x02 Promo/Preview A Shadow Out of Time The Crossing Season 1 Episode 2 Promo The Crossing 1x02 Promo A Shadow..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım! 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz Cumartesi bölümünde, Tuğçe'nin eğlenceli kıskançlık hikayeleri günü şenlendirecek! Tuğçe Hanım'ın, üstüne fondöten bulaşmış tişörtü eline geçirdikten sonra Mert Beyi yatağından tekme ata..

  • ANKA tarafından
  • 2.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi! 04:02

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde hanımlar ile ilgili sıkıntılarını anlatan yarışmacılara Ufuk Özkan da dahil oldu ve sıkıntısını Off!... çekerek anlattı! Ufuk Özkan, yarışmacı beylere Elinde sihirli bir değ..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
UnREAL 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Nisan Pazartesi Günü Lifetime'de UnREAL 3x07 Promo/Preview Projection UnREAL Season 3 Episode 7 Promo UnREAL 3x07 Promo Projection (HD) » UnREAL Pazartesi ..

Lethal Weapon 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:20

Lethal Weapon 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

Lethal Weapon 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı Günü Fox'da Lethal Weapon 2x18 Promo/Preview Frankie Comes to Hollywood Lethal Weapon Season 2 Episode 18 Promo Lethal Weapon 2x18 Promo ..

Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:30

Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı günü Freefrom'da Shadowhunters 3x04 Promo/Preview Thy Soul Instructed Shadowhunters Season 3 Episode 4 Promo Shadowhunters 3x04 Promo Thy ..

Inside Zayn Malik And Gigi Hadid’s 00:56

Inside Zayn Malik And Gigi Hadid’s

When Zayn Malik and Gigi Hadid took to the streets of Naples for their Vogue feature, the power couple brought with them all the magic that comes with being young and in love. Forget the “Pillowtalk” video—when Zayn and ..

  • En Yeniler tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız 01:05

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımının Avusturya'nın Hall In Trol bölgesinde yaptığı yeni sezon hazırlıklarını takip ediyor. Avusturya'da ilk olarak teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte 2 saat süren görüşme yaptığını s..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shadowhunters 3. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı günü Freefrom'da Shadowhunters 3x04 Promo/Preview Thy Soul Instructed Shadowhunters Season 3 Episode 4 Promo Shadowhunters..

Rise 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

Rise 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Rise 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Perşembe Günü NBC'de Rise 1x05 Promo/Preview We've All Got Our Junk Rise Season 1 Episode 5 Promo Rise 1x05 Promo We've All Got Our Junk (HD) » Rise S..

For The People 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

For The People 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

For The People 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı Günü ABC'de For The People 1x05 Promo/Preview World's Greatest Judge For The People Season 1 Episode 5 Promo For The People 1x05 Promo Wo..

Chicago Med 3. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:31

Chicago Med 3. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Chicago Med 3. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı Günü NBC'de Chicago Med 3x15 Promo/Preview Devil In Disguise Chicago Med Season 3 Episode 15 Promo Chicago Med 3x15 Promo Devil In Disguise..